Pomorska Okręgowa Izba Architektów - strona główna
Data dodania: 14.09.2018 | Aktualizacja: 14.09.2018, 14:11:30

Szkolenie HoReCa - 26.09.2018 r.

eduArch oraz TETIS zapraszają na cykl spotkań poświęconych projektowaniu nowych obiektów oraz rewitalizacji przestrzeni hotelowych, restauracji, kawiarni, stref food court. Podczas spotkań zagadnienia zostaną omówione na podstawie case study projektów HoReCa.

Zielone budownictwo - zastosowanie w projektowaniu budynków hotelowych i apartamentowych
Oferta nowoczesnego hotelu skierowana jest do wymagającego Klienta, chętnie wybierającego  nowoczesne budynki, pełne zieleni, pozostające w zgodzie z naturą. Obiekty HoReCa muszą opierać swoją efektywność na oszczędnościach energetycznych, gospodarce wodnej i odpadami, na użytych materiałach konstrukcyjnych (najlepiej naturalnych) a także możliwości sterowania oświetleniem, ogrzewaniem i chłodzeniem. Coraz częściej odpowiadają certyfikatom energochłonności i jakości.

Kompleksowe projektowanie hotelu - rola zespołu projektowego i realizacji PM
Każdy projekt hotelowy zakłada etapy w których odpowiedzialność spoczywa na wielu zespołach, poczynając od godzin pracy związanych z projektowaniem, planowaniem przestrzeni, negocjowaniem warunków, sprawnym zarządzaniem projektem budowy, na wielkim otwarciu kończąc. Za sukcesem działania takiego obiektu stoją setki osób, odpowiedzialnych za koordynację i spójność wszystkich procesów składających się finalnie na produkt pod nazwą „rezerwacja pokoju/stolika/sali konferencyjnej itp.”.

Udział w szkoleniu jest bezpłatny.

Program szkolenia w załaczeniu.

Więcej informacji oraz zapisy na szkolenie: a.berens@eduarch.pl, tel. 512-530-511


Załączniki: